News Flash:

Cepe dulci-acrisoare cu dafin

9 Decembrie 2013
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g cepe mici (baby onions)
2 linguri ulei de masline
2 frunze proaspete de dafin
coaja rasa de la o lamaie
1 lingura zahar brun
1 lingura miere
4 linguri otet de vin rosu

Mod de preparare:

Cepele se inmoaie intr-o cratita cu apa fierbinte timp de 15 minute. Cu un cutit bine ascutit se cojesc si se injumatatesc. Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga cepele si frunzele de dafin si se gatesc 5-6 minute sau pana se auresc. Se adauga in tigaie coaja de lamaie, zaharul si mierea. Se caramelizeaza 2-3 minute. Se adauga otetul, se mai lasa 5 minute si se opreste focul. Se servesc imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015547 (s)