News Flash:

Cepe coapte, cu fistic

16 Decembrie 2011
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Cepe coapte cu fistic
Ingrediente: 12 cepe nedecojite 80 g coacaze 180 g bacon 1 ou 150 g firimituri de paine 4 catei de usturoi tocati 1 lingura cimbru 1 lingurita coaja de lamaie 80 g fistic 2 linguri ulei de masline sare Mod de preparare: Mai intai se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Dupa aceea se pune ceapa intr-o oala, se acopera cu apa rece si se lasa in jur de 15 minute, cu un capac pus pe jumatate. Dupa ce se ia de pe foc si se raceste, se decojeste ceapa, se face un capacel si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite. Miezul se toaca marunt si se caleste impreuna cu baconul, cimbrul, usturoiul si coaja de lamaie in jur de 5 minute. Apoi se scoate intr-un castron. Dupa ce s-a racit compozitia, se adauga fisticul, firimiturile de paine, oul, coacazele uscate, se potriveste de sare si se amesteca bine. Cu acest mix se umplu cepele, se pun intr-o tava si se dau la cuptor in jur de jumatate de ora. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive ceapa afine caju malai fin usturoi patrunjel tocat parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1977 viz    0 com
1497 viz    0 com
2243 viz    0 com
1154 viz    0 com
1625 viz    0 com
1807 viz    0 com
1057 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018594 (s)