News Flash:

Cele mai usoare ciuperci umplute

10 Decembrie 2013
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6-8 ciuperci cu palarie mare
500 g spanac verde
2-3 catei de usturoi
un ardei rosu
100 g costita afumata
5 rosioare chery
75 g mozzarella
cateva frunzulite busuioc
sare
ulei de masline
50 ml vin alb sec (un paharel)

Mod de preparare:

Se curata spanacul, oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva clocote in apa fiarta. Se scurg de apa fiarta si se trec sub jet de apa rece. Se pun in sita la scurs.
Se taie ardeiul cubulete fine, usturoiul se feliaza, costita se taie cubulete.
Se incinge un strop de ulei de masline apoi se caleste ardeiul si costita,se adauga usturoiul feliat si spanacul scurs bine. Se sareaza dupa gust.

Palariutele ciupercilor se spala si se scurg bine apoi se umple fiecare palarie cu cate o lingura de umplutura de spanac, se decoreaza cu o feliuta de mozzarella, jumatate de rosioara chery si o frunzulita de busuioc.
Se asaza una langa alta intr-o tavita in care am pus ulei de masline, vinul si un paharel de apa rece. Se da la cuptorul preincalzit cca. 20-30 min.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1772 viz    0 com
1264 viz    0 com
4232 viz    0 com
1889 viz    0 com
1920 viz    0 com
1455 viz    0 com
2680 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016466 (s)