News Flash:

Cele mai simple bruschete - Cu rosii si vinete

2 Martie 2017
1900 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

paine feliata recomand bagheta
1 vanata mai subtire
2-3 rosii
2-3 catei de usturoi
ulei de masline
sare
busuioc sau patrunjel verde

Mod de preparare:

Vanata o taiem felii mai subtiri si o condimentam cu sare. Asezam feliile intr-un bol, turnam putin ulei de masline si apoi amestecam cu grija cu mana. Daca aveti loc puteti sa le puneti una langa alta si apoi puneti ulei.
Prajim feliile de vinete pe grill sau gratar cateva minute apoi le scoatem deoparte si le pastram la cald.

Feliile de paine le prajim pe gratar sau in cuptor ( depinde de anotimp :)) apoi le frecam rapid cu usturoi.
Punem pe fiecare felie de paine o felie de vanata apoi rosiile taiate cubulete. Presaram sare, busuioc verde tocat sau in situatiile de criza ca si a mea patrunjel verde. Puteti pune si putin ulei de masline.
Daca va place usturoiul in mod deosebit zdrobiti cativa catei adaugati putina apa si puneti pe feliile de vinete dupa ce le prajiti la gratar.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bruschete rosii bruschete vinete reteta bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013236 (s)