News Flash:

Cele mai fragede cornulete asa se fac

11 Octombrie 2016
7559 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
cateva linguri de untura
1 cescuta de bors
3 oua
130 g zahar
1 pachet drojdie uscata
cca 500 gr faina
coaja de la 1/2 lamaie (data pe razatoare)

Pentru umplutura:
gem de prune
 
Pentru decor:
300 g zahar pudra

Mod de preparare:

1. Topeste putin untura si amestec-o cu drojdia, ouale, zaharul, borsul, coaja de lamaie si faina. Amesteca prima data cu lingura, apoi cu mana. E gata de amestecat cand capata consistenta aluatului de cozonac.
2. Dupa o ora intinde aluatul cu facaletul si taie triunghiuri din foaie.
3. Pune cate o lingurita de gem pe marginea mai lata si ruleaza inspre interiorul foii de aluat.
4. Baga cornuletele in cuptorul incins, pentru vreo 25-30 de minute.
Serveste-le cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta cornulete cornulete umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023254 (s)