News Flash:

Cele mai fragede cornulete asa se fac

11 Octombrie 2016
7719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
cateva linguri de untura
1 cescuta de bors
3 oua
130 g zahar
1 pachet drojdie uscata
cca 500 gr faina
coaja de la 1/2 lamaie (data pe razatoare)

Pentru umplutura:
gem de prune
 
Pentru decor:
300 g zahar pudra

Mod de preparare:

1. Topeste putin untura si amestec-o cu drojdia, ouale, zaharul, borsul, coaja de lamaie si faina. Amesteca prima data cu lingura, apoi cu mana. E gata de amestecat cand capata consistenta aluatului de cozonac.
2. Dupa o ora intinde aluatul cu facaletul si taie triunghiuri din foaie.
3. Pune cate o lingurita de gem pe marginea mai lata si ruleaza inspre interiorul foii de aluat.
4. Baga cornuletele in cuptorul incins, pentru vreo 25-30 de minute.
Serveste-le cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta cornulete cornulete umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018864 (s)