News Flash:

Cele mai delicioase pariziene cu cascaval

1 Decembrie 2017
3269 Vizualizari | 0 Comentarii

Cele mai delicioase pariziene cu cascaval - Uite asa se prepara

Ingrediente:

  • 500 gr faina + cca 100 gr
  • 250 ml lapte batut
  • 200 gr cascaval de oaie
  • 10 gr drojdie uscata
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 bucati carnat stik
  • 1 galbenus + 2 linguri lapte pentru uns

Mod de preparare:

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am pus laptele batut, oul si sarea. Am inceput framantatul, adaugand uleiul, treptat. Am framantat aluatul cca 10 minute, pana acesta devine elastic. L-am lasat la crescut cca 45 minute, intr-un loc fara curent, intr-un castron, acoperit cu folie alimentara, iar deasupra cu un prosop.

Citeste si Reteta de pariziene cu vanilie si lamaie

Pe masa infainata am rasturnat aluatul, l-am impartit in 10 bilute, pe care le-am mai lasat la crescut vre-o 10 minute. Fiecare bucata am antins-o cu sucitorul, dandu-i o forma ovala, cu o grosime de cca 0,5 cm. Am franjurat cu un cutit cam jumatate din aluat, iar pe portiunea nefranjurata am pus cam 1 lingura cu varf de cascaval ras si cate rondele de carnat. Am inchis aluatul in zona cu umplutura, presand usor marginile, apoi am rulat. Am procedat identidic la toate cele 10 bilute.

Am pus cornurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei, le-am uns cu galbenus de ou amestecat cu lapte, si am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu-mic, pentru 30 minute.

preluat de la sim0na-world

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta pariziene pariziene cascaval pariziene aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018788 (s)