News Flash:

Cele mai bune vinete umplute

7 August 2012
1940 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete mari
250 gr carne tocata
2 rosii
1 ceapa mai mica
marar
sare
putin ulei
piper

Mod de preparare:

Spalama vinetele, dar fara sa le decojim, apoi le taiem in doua si luam miezul cu ajutorul unei lingurite, lasand putin pe margine. Tocam marunt ceapa si miezul, le calim in ulei, apoi punem in tigaie si mararul si carnea, potrivind de piper si sare. Dupa vreo 10 minute umplem vinetele cu aceasta compozitie si le punem intr-o tava. Deasupra radem cascaval sau branza si punem felii de rosii si dam la cuptor pentru o jumatate de ora.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete carne tocata rosii ceapa mararsareputin uleipiper lingurite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018054 (s)