News Flash:

Cele mai bune trucuri culinar, dezvaluite de masterchefi

23 Mai 2019
314 Vizualizari | 0 Comentarii

Nu trebuie sa fii master chef pentru a face niste preparate exceptionale. Cu toate acestea, nu strica niciodata sa inveti cateva trucuri pentru a economis timp.

Iata aici cateva sfaturi care iti vor fi foarte utile in bucatarie si pe care le vei folosi de cate ori vei avea ocazia!


Tot ce trebuie sa faci pentru a taia rosiile cherry fara efort este sa le asezi pe un tocator si sa le acoperi cu o farfurie de plastic (ori sa le asezi intre 2 farfurii de plastic cat mai plate), avand grija sa nu apesi prea tare si sa ramana suficient spatiu cat sa poti trece cutitul printre farfurie si tocator. Foloseste un cutit bine ascutit si vei reusi sa injumatatesti rosiile dintr-o singura miscare.


Foloseste un feliator de pizza pentru a taia marunt orice ingredient.


Acoperea capetele bananelor cu plastic pentru a impiedica alterarea acestora.


Poti sa-ti confectionezi cel mai delicios bol comestibil! Ai nevoie de un balon curat si ciocolata topita. Mai intai, pune o lingura de ciocolata pe o foaie de copt, pentru a avea o baza.  Curata cu putina apa un un balon umflat si introdu-l intr-un bol cu ciocolata topita la cel mult 30 de grade (cat sa nu se sparga balonul). Intinde putina ciocolata pe hartie de copt pe care sa asezi balonul inmuiat in ciocolata. Lasa ciocolata sa se intareasca ( o poti pune in congelator) si sparge balonul.


Utilizeaza un pahar pentru a face prajiturile/ gogosile de aceeasi dimensiune.


Gateste-ti omleta in microunde in doar 45 de secunde. Prepara compozitia obisnuita de omleta, pune-o intr-un bol si bag-o la cuptorul cu microunde.


Daca nu esti sigura ca un ou mai e bun sau nu, pune oul intr-un pahar cu apa rece pentru a-l testa. Daca oul ramane pe fundul paharului, inseamna ca oul este proaspat. Daca se va ridica si se va inclina, nu este proaspat, insa se poate consuma. Stii ca oul nu mai este comestibil in momentul in care oul pluteste complet la suprafata. Pe masura ce trece timpul, umezeala din interiorul oului se evapora si este inlocuita cu aer. Cu cat oul pluteste mai bine, cu atat este mai vechi, pentru ca s-a evaportat mai mult aer din ou.


Pune o lingura de lemn deasupra oalei pentru a opri lichidul sa dea pe afara.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trucuri gospodine sfaturi bucatari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013552 (s)