News Flash:

Cele mai bune trigoane cu branza de vaci se fac DOAR ASA - RETETA MAI JOS

28 Februarie 2017
22531 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 aluat de foietaj 450 gr
200 gr branza grasa de vaci Covalact de tara
2 lingurite smantana
2 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
1 ou batut

Pentru uns:
1-2 galbenusuri mixate pana devin crema

Pentru decorare:
zahar pudra

Mod de preparare:


Lasati aluatul sa se decongeleze.
Intr-un castron mixati branza grasa de vaci cu zaharul, zaharul vanilat, smantana si oul, pana cand obtineti o compozitie omogena.
Intindeti aluatul decongelat si taiati-l in 9 patrate.
Puneti cate o lingura din compozitia de branza obtinuta anterior, in mijlocul fiecarui patrat.
Ungeti cu galbenusul mixat pe margini.
Indoiti pe diagonala pentru a obtine un triunghi, lipiti marginile presandu-le cu o lingura.
Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor.
Asezati triunghiurile in tava, apoi ungeti-le cu galbenus.
Dati tava in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius timp de 20 minute, sau pana cand trigoanele se rumenesc.
Cand serviti presarati deasupra zahar pudra.

sursa: agenda utila
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

trigoane branza aluat trigoane placinte trigoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1889 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022600 (s)