News Flash:

Cele mai bune pateuri de casa - Ti se topesc in gura de la prima portie - Le faci cu branza de vaci, mozzarella si cascaval

20 Februarie 2017
102703 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru faina:
400 gr faina
1 ou
250 ml iaurt / lapte acru
1 lingurita praf de copt
1 lingura zahar
400 gr faina
3 linguri ulei
sare

Pentru umplutura:
1 ou
busuioc uscat
piper
sare
200 gr branza de vaci
100 gr cascaval mai tare
100 gr mozzarella

Mod de preparare:

Aluat:
1. Mixeaza zaharul si sarea cu oul, apoi amesteca cu uleiul si iaurtul.
2. Cerne praful de copt si faina si pune-le si pe ele in compozitie. Omogenizeaza. Framanta bine aluatul si lasa-l deoparte.

Umplutura:
3. Taie mozzarella in cuburi mici.
4. Marunteste branza de vaci cu ajutorul unei furculite.
5. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura (in prealabil trebuie sa separi oul. Albusul trebuie batut spuma si incorporat).

"Asamblare":
6. Imparte aluatul in bucati mai mici.
7. Da-o pe fiecare prin faina, apoi intinde-o cu ajutorul unui sucitor, ca sa fie destul de subtire.
8. Pune in ijlocul fiecarei bucati cate 1-2 linguri din umplutura, apoi sigileaza marginile.
9. Unge cu putin ulei o tava si pune pateurile in ea.
10. Unge-le la final cu ou si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Pateurile cu branza sunt gata aproximativ in 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pateuri casa pateuri branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017660 (s)