News Flash:

Cele mai bune parjoale de cartofi - Reteta de post, de la Manastirea dintr-un Lemn

28 Octombrie 2016
8155 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6-7 cartofi fierti
2 morcovi
2-3 linguri de faina
1 radacina mica de patrunjel
2-3 catei de usturoi
cateva linguri de ulei
putina sare

Mod de preparare:

1. Zdrobeste cartofii bine, ca pentru piure.
2. Spala morcovii si da-i pe razatoare.
3. Toaca marunt ceapa si radacina de patrunjel.
4. Incinge uleiul si caleste usor ceapa si radacina de patrunjel.
5. Dupa cateva minute pune usturoiul maruntit. Adauga si faina.
6. Pune compozitia peste cartofi. Omogenizeaza si potriveste de sare.
7. Ia cate o lingura din compozitie si modeleaza intre palme, apoi pune la prajit. Ai grija sa se rumeneasca pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parjoale cartofi parjoale post chiftele post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014225 (s)