News Flash:

Cele mai bune gogosi

17 Aprilie 2013
2344 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 sfert de cana de faina
1 jumatate de cana de ceasca de zahar granulat
1 jumatate de lingurita de sare
1 jumatate de cana lapte batut
1 ou
1 jumatate de lingura de unt topit
1 praf de copt

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca intr-un castron cu ajutorul unui tel faina, zaharul, praful de copt si sarea. Adauga laptele batut, ouale si untul si amesteca din nou pana obtii o compozitie omogena.

Cu ajutorul unui pos cu sprit pune compozitia in forme rotunde, pe care nu trebuie sa le umpli insa total, deoarce aluatul va mai creste la copt. Lasa-le la cuptor aproximativ 5-7 minute pana cand se rumeneste putin partea superioara a gogosii.
Gogosile sanatoasea se servesc reci cu glazura de zmeura si bomboane.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar granulat unt topit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2546 viz    0 com
2154 viz    0 com
2170 viz    0 com
1496 viz    0 com
24476 viz    0 com
2403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032468 (s)