News Flash:

Cele mai bune fursecuri Rochers

4 Februarie 2014
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g zahar pudra
faina alba de grau cat cuprinde
200 g migdale
4 albusuri
extract de vanilie

Pentru glazura:
3 linguri crema de whisky
200 g zahar pudra

Mod de preparare:


Albusurile se bat spuma. Se adauga zahar, putin cate putin si se mixeaza in continuare, pana la incorporarea intregii cantitati de zahar si se obtine o spuma de bezea. Se macina migdalele si se adauga in bezea. Se amesteca usor, cu spatula. Se adauga extractul de vanilie. Se adauga faina, putin cate putin si se amesteca bine, pana cand se obtine un aluat fin si elastic.
Aluatul se strange intr-o bila, se inveleste intr-o folie alimentara si se da la rece cca 1 ora. Se scoate aluatul de la rece, se formeaza bilute si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu (180 grade Celsius), pana trec testul scobitorii. Se lasa la racit.

Se prepara glazura, amestecand crema de whisky cu zahar pudra, pana se obtine o compozitie groasa, ca un fondant. Fiecare fursec se glazureaza indpendent si se lasa la scurs pe un gratar. Apoi se dau la rece, pana se intareste glazura. Fursecurile se servesc dupa intarirea completa a glazurii, sau mai bine, a doua zi.

Fursecuri Rochers recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fursecuri rochers retete fursecuri retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1428 viz    0 com
3189 viz    0 com
5820 viz    0 com
1901 viz    0 com
3315 viz    0 com
5396 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029366 (s)