News Flash:

Cele mai bune coaste marinate in bere

1 Februarie 2012
8642 Vizualizari | 0 Comentarii
Coaste de porc marinate in bere
Ingrediente:

aproximativ 1,5 kg coaste de porc
500-600 g cartofi
4-5 cepe mari
2 linguri de ulei de masline
500 ml bere de orice tip
vegeta
piper
sare

Mod de preparare:

Coastele, ceapa taiata mare, cartofii taiati bucati mari, sarea, uleiul, vegeta si piperul se pun intr-un vas mare. Dupa ce am amestecat bine am pus berea. Am acoperit apoi bolul cu folie de plastic si l-am lasat in jur de o ora la rece. Cel mai indicat este insa sa le lasati la marinat cel putin 5-6 ore. Apoi am rasturnat totul intr-o tava de yena si am dat la cuptor pentru o ora si 20 de minute.
Coaste de porc marinate in bere pregatite de Alina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cepe bere vegeta piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021956 (s)