News Flash:

Cele mai bune clatite japoneze

11 Martie 2014
2254 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g faina
1 cartof dat prin razatoare
5 oua
500 ml apa
3 foi de varza verde tocate
100 g ciupercute
3 cepe verzi
2 linguri ulei de masline
4 felii de bacon

Mod de preparare:

Amestecam faina intr-un bol, cartoful, un ou, un praf de sare si apa cat sa se lege un aluat. Adaugam apoi varza, ceapa si ciupercutele. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem cate 1 din compozitie. Coacem clatita timp de 10 minute. Facem o scobitura in mijlocul fiecarei clatite si spargem un ou in scobitura respectiva. Asezam cate o felie de bacon peste ou si mai lasam 5 minute, dupa care intoarcem clatita si o mai coacem inca 10 minute. Repeteam procesul si cu celelalte 3. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite japoneze retete clatite retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1174 viz    0 com
1044 viz    0 com
952 viz    0 com
931 viz    0 com
873 viz    0 com
1043 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1003 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013872 (s)