News Flash:

Cel mai usor sos de usturoi

21 Octombrie 2014
3912 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 albus
5-6 catei de usturoi
50 ml ulei de rapita
1-2 lingurite suc proaspat de lamaie
piper
sare

Mod de preparare:

Intr-un blender de dimensiuni mici adauga usturoiul si albusul si mixeaza totul pana cand obtii o pasta fina si foarte spumoasa. Incorporeaza treptat uleiul amestecand la viteza maxima. Adauga apoi zeama de lamaie dupa gust si asezoneaza cu sare si piper.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sosuri sos usturoi sos carne retete retete culinare culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020438 (s)