News Flash:

Cel mai usor mod in care am gatit spanacul. I-am facut chiar si pe copii sa manance cu o pofta nemaipomenita. Urmareste indicatiile si fa si tu asa

21 Martie 2017
32188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg spanac
50 g unt
3 catei de usturoi
50 g de faina
500 ml lapte
1 ceapa taiata mare
150 g parmezan ras
100 g cascaval ras
sare
piper si nucsoara dupa gust

Citeste si Ce sa mananci in Postul Pastelui? Sfaturi de la maicute

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul si pregateste o tava care nu lipeste.
Opareste 1-2 minute spanacul in apa clocotinda cu sare (dupa ce l-ai spalat in prealabil, desigur). Scoate-l si scurge-l bine de apa.
Intr-o cratita, la foc mic spre mediu, topeste untul. Adauga ceapa si, dupa ce aceasta s-a inmuiat usor, adauga si usturoiul tocat.
Adauga faina, amestecand continuu 1 minut. Adauga laptele, sare, piper si nucsoara, amestecand pana se combina ingredientele bine. Adu la fierbere si redu flacara, lasand asa 10 minute, amestecand frecvent.
Adauga spanacul (bine scurs) sosului si cascavalul. Amesteca. Gusta si mai adauga sare, piper sau nucsoara daca simti nevoia.
Toarna totul in tava, presara deasupra parmezan. Da la cuptor pentru 30 de minute.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac usturoi parmezan nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019376 (s)