News Flash:

Cel mai tare si rapid aperitiv din cartofi, gata in cateva minute. Iese delicios de fiecare data

20 Februarie 2017
4441 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cartofi medii
2 linguri de ulei de masline
1/2 ceasca sos de tomate sau ketchup
1 cana branza rasa
patrunjel tocat fin pentru decorare

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 220 de grade. Se taie cartofii in jumatati si se aranjeaza intr-o tigaie. Se coc timp de 15 minute. Cu o furculita se incearca pentru a vedea daca sunt copti. Apoi, se presara cu putin ulei de masline si se mai baga la cuptor pentru inca 10 minute, pana cand capata o culoare galben-aurie.
Pe fiecare cartof se pune sos de rosii, branza rasa (puteti adauga si alte ingrediente dupa bunul plac). Se coace timp de inca 3 pana la 5 minute, pana cand branza se topeste complet. Se decoreaza cu patrunjel.

sursa: bewoman
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza tigaie patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019870 (s)