News Flash:

Cel mai simplu si mai bun ecler FARA COACERE. Iti iese din prima! Nu trebuie sa stii sa gatesti ca sa-l prepari

25 Ianuarie 2017
44792 Vizualizari | 0 Comentarii
De cele mai multe ori, fie nu avem timp de gatit, fie nu suntem atat de indemanatice in bucatarie pe cat ne-am fi dorit. Insa, atunci cand pofta de ceva dulce ne loveste, ramane neajutorate.

Ingrediente:

Pentru umplutura:
230 ml frisca batuta
100 ml de budinca instant de vanilie, preparata conform instructiunilor de pe ambajaj
biscuiti graham
3 cani de lapte

Pentru topping:
1/3 cana de cacao pudra, neindulcita
¼ cana de lapte
100 g de unt sau margarina
1 cana de zahar granulat
1 lingurita de vanilie

Mod de preparare:

Intr-un bol, puneti budinca si laptele, apoi le bateti, dupa care adaugati frisca lichida si amestecati. Intr-o tava, asezati un strat de biscuisi peste care intindeti jumatate din amestecul cu budinca. Adaugati un nou strat de biscuiti, apoi restul de amestec cu budinca, dupa care puneti inca un strat de biscuiti.

Preparati topping-ul: intr-o oala, adaugati laptele, cacao si zaharul, le dati in clocot, apoi lasati sa fiarba inca un minut, timp in care amestecati des in oala; apoi o luati de pe foc si o lasati sa se racoreasca pentru inca un minut, dupa care adaugati untul sau margarina si amestecati bine, sa se topeasca.

Turnati topping-ul de ciocolata rezultat peste stratul de biscuiti de deasupra. Introduceti tava la frigider si o lasati acolo peste noapte…

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fara coacere reteta eclere eclere usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015971 (s)