News Flash:

Cel mai simplu, mai bun si mai pufos chec

21 Septembrie 2016
4864 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 linguri faina
4 oua
8 linguri ulei
8 linguri zahar
1 lingura zeama de lamaie
1 lingurita praf de copt (amestecat cu putina faina)
2-3 linguri cacao
putina sare
mirodenii dupa preferinte (esenta de vanilie, coaja de lamaie etc.)
cateva nuci macinate

Mod de preparare:

1. Mixeaza galbenusurile cu zaharul, pana cand se topeste acesta din urma. Adauga mirodeniile si omogenizeaza.
2. Pune peste ele albusurile batute spuma, zeama de lamaie si uleiul, apoi faina si praful de copt. Amesteca totul folosind o lingura de lemn.
3. Unge cu putin unt sau ulei o tava, presara faina in ea, apoi pune trei sferturi din compozitia pregatita anterior.
4. Restul de compozitie amesteca-l cu cacaoa.
5. Pune si compozitia aceasta in tava. Cand o pui, incearca sa o intinzi cat mai bine.
6. Presara nuci macinate si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius. Usa aragazului nu trebuie deschisa in primele 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete chec chec pufos chec cacao chec simplu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023077 (s)