News Flash:

Cel mai rapid tort, fara coacere, gata in 10 minute! N-are cum sa-ti iasa altfel decat DELICIOS!

6 Ianuarie 2017
23585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400-450 g biscuiti populari / petit beurre
300 g unt moale
12 linguri zahar pudra
80 g cacao
2 galbenusuri
400 ml + 5-6 linguri lapte
esenta de rom

Mod de preparare:

Bate untul moale cu zaharul, pana ce obtii o crema pufoasa, adauga apoi cacaua, galbenusurile, esenta de rom si cate 2 linguri de lapte, pana ce obtii o crema usor tartinabila.
Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt, asaza un strat de biscuiti pe care i-ai inmuiat in lapte inainte. Peste biscuiti intinde cu o spatula crema de ciocolata, apoi continua alternarea de biscuiti si ciocolata. Pastreaza putina crema pentru ornat si da tortul la frigider pentru 2-3 ore.
Rastoarna tortul pe un platou de servire si indeparteaza foaia de copt, apoi orneaza-l deasupra cu crema de ciocolata ramasa. Optional poti decora tortul si cu fulgi de cocos, il poti imbraca in frisca sau il poti orna cu fructe, dupa gust.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort biscuiti tort rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016323 (s)