News Flash:

Cel mai PUFOS si AROMAT CREMSNIT facut de mine! Am primit reteta asta de la un BUCATAR CU 3 STELE! Uite cum se face…

17 Ianuarie 2016
102618 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet foi cremsnit (cremes)
250 ml frisca lichida

Pentru crema:
500 ml lapte
4 oua
4 linguri faina
10 linguri zahar
1 plic zahar vanilat

Pentru servit:
150 g zahar pudra

Mod de preparare:

1. Faina cu 100 ml lapte se amesteca si se lasa deoparte. Restul laptelui impreuna cu ouale, zaharul si zaharul vanilat se pun pe foc amestecand continuu.
2. Cand fierbe, se pune compozitia de faina cu lapte si se continua fierberea amestecand continuu. Este gata cand se obtine o crema groasa. Se lasa sa se raceasca si apoi se mixeaza pentru a obtine o crema foarte fina.
3. In tava de aragaz se aseaza o prima foaie, se toarna crema care se intinde cu o spatula sau cu un cutit cu lama groasa, apoi se toarna frisca bine batuta, se niveleaza, se acopera cu o alta foaie si se da la rece de pe o zi pe alta.
4. Se taie cu un cutit foarte bine ascutit si se serveste presarata cu zahar pudra din abundenta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cremsnit reteta cremsnit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019194 (s)