News Flash:

Cel mai pufos pandispan pe care l-ai mancat vreodata

10 Octombrie 2016
4849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
4 oua
100 gr zahar
30 gr unt pentru tava
120-140 gr faina
foarte putina sare
 
Pentru umplutura:
300 gr fructe congelate
300 g frisca lichida

Pentru servit:
nuci sau alune

Mod de preparare:

1. Lasa fructele la decongelat, apoi la scurs.
2. Pune la bain-marie un castron cu sarea, zaharul si ouale. Pune si putina apa.
3. Foloseste un tel pentru a amesteca in mix, pana cand isi dubleaza volumul.
4. Ia de la bain-marie si continua sa amesteci.
5. In momentul in care crema s-a racit, pune faina in ploaie. Omogenizeaza intr-un singur sens.
6. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, unge cu putin unt, apoi toarna aluatul.
7. Baga tava in cuptor pentru 25 de minute.
8. Scoate pandispanul, lasa-l racit, apoi injumatateste-l pe orizontala.
9. Pune intre cele doua blaturi nucile / alunele si frisca. Decoreaza cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pandispan pufos reteta pandispan
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1958 (s) | 36 queries | Mysql time :0.023604 (s)