News Flash:

Cel mai periculos ingredient alimentar

24 Iulie 2012
2244 Vizualizari | 0 Comentarii
Chipsuri, cartofi prajiti, hamburgeri, shaorma, paine, dar si dulciurile - toate aceste alimente, la care romanii sunt abonati din plin, au un procent crescut de sare.

Potrivit ultimelor date furnizate de cercetatorii britanici, acest ingredient, folosit intr-un gramaj mai mare decat media recomandata - 6 grame/zi - poate imbolnavi de cancer.

Micsorarea cantitatii de sare consumata zilnic inseamna scaderea riscul de imbolnavire de cancer la stomac, boala fiind dificil de tratat, relateaza BBC.

In Marea Britanie, de exemplu, s-ar putea preveni unul din sapte cancere la stomac daca s-ar reduce consumul de sare. Mai mult, acest ingredient creste tensiunea si poate duce la boli de inima si accident vascular cerebral.

sursa: antena3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5907 viz    0 com
1428 viz    0 com
1197 viz    0 com
2087 viz    0 com
7596 viz    0 com
1524 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033509 (s)