News Flash:

Cel mai fin piure pe care il vei manca vreodata - E alta reteta decat cea pe care o stii - Dupa ce il vei face asa, nici ca-i vei uita vreodata gustul

8 Septembrie 2017
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Inlocuieste reteta simpla de piure de cartofi cu unt si lapte cu una in care adaugi branza si usturoi. Vei obtine un piure fin, numai bun de servit cu friptura.

Ingrediente:

6-7 cartofi, mai mari
10 catei de usturoi
200 g crema de branza
100 g unt
150 ml lapte
1 praf de sare
piper

Mod de preparare:

Cureti cartofii, apoi ii fierbi in apa cu sare si usturoiul curatat pana cand intra cu usurinta furculita in ei. Scurgi apa, apoi pasezi cartofii si usturoiul. Adaugi untul la temperature camerei, crema de branza, laptele cald, sare si piper dupa gust. Omogenizezi si servesti piureul fierbinte. Nu folosi blenderul pentru a pasa, deoarece piureul va capata un aspect ca de guma.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura cartofi usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018048 (s)