News Flash:

Cel mai eficient mod de a stoarce o lamaie

18 Noiembrie 2013
3178 Vizualizari | 0 Comentarii
Aroma sucului de lamaie proaspat stors este de neegalat intr-o reteta urmata “ca la carte”. Cum scoatem, insa, toata zeama dintr-o lamaie?

Secretul unei lamai bine stoarse se ascunde in felul in care este taiata. Sectionata pe lung, la jumatate, lamaia lasa de trei ori mai mult suc decat daca este taiata in jumatate pe lat.

Pentru un plus de savoare, inainte de a fi stoarsa, lamaia poate fi incalzita in cuptorul cu microunde cateva secunde. Asta numai daca este proaspat scoasa din frigider.

Inainte de a fi taiata, se preseaza si se ruleaza usor, cu podul palmei, pe o suprafata tare: blat de lucru, masa. Daca folositi un storcator de fructe insa, indiferent de modul in care este taiata lamaia, rezultatul va fi acelasi.

sursa: realitatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023548 (s)