News Flash:

Cel mai delicios mic dejun - Frittata cu sunca

14 Mai 2018
280 Vizualizari | 0 Comentarii

Iata cum sa preperi o delicioasa frittata, numai buna de servit la micul dejul sau chiar la o cina pentru care nu ai timp foarte mult sa o pregatesti.

Ingrediente:

  • 6 oua
  • un cartof mare fiert
  • 3 felii de sunca sau o felie de friptura de pui, taiate in cubulete mici
  • o cana de branza rasa sau cascaval
  • o ceapa mica, tocata fin
  • o lingura de unt nesarat
  • plante aromatice – cimbru, oregano, marar proapat sau rozmarin (dupa gust)
  • sare, piper, dupa gust

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Amesteca bine intr-un castron ouale, condimentele, sarea, piperul, impreuna cu o lingura de apa. Tine frittata la cuptor pana cand se intareste si in centru, iar pe margine se rumeneste si capata o crusta brun-aurie. Dupa ce scoti frittata din cuptor, lasa vasul sa se raceasca timp de 20 de minute si abia apoi taie frittata in felii sau in cuburi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020141 (s)