News Flash:

Cel mai bun tapas cu somon afumat

15 Octombrie 2014
2720 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr somon afumat
10 feliute de paine crocanta prepreparata
3 ridichi
100 gr iaurt gras
1 catel usturoi
o mana de germeni de ridiche
1 legatura menta
ulei de masline
sare
piper proaspat macinat

Mod de preparare (10 portii):

Painea se unge cu catelul de usturoi taiat pe lung. Dupa, usturoiul se toaca pasta si se adauga peste iaurt, menta tocata, se asezoneaza, si se freaca pana devine o crema omogena. Ridichile se taie feliute foarte subtiri, si somonul in felii potrivite suprafetei celor de paine, cu grosime de maxim 2 mm.
Se monteaza pe feliile de paine crema de iaurt, feliile de somon, peste care, in straturi, feliile de ridiche si germenii de ridiche mot. Se stropesc tapas-urile cu ulei de masline, si piper proaspat macinat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta tapas tapas somon retete internationale retete ghid culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1815 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018908 (s)