News Flash:

Cel mai bun somon pane

2 Februarie 2012
5925 Vizualizari | 0 Comentarii
Somon pane
Ingrediente:

    1 file de somon (aprox. 800 g)
    2 oua
    sare
    faina
    pesmet
    suc de lamaie
      ulei
   
    Mod de preparare:
   
    Dupa ce taiem felii de un deget grosime somonul, il piperam, presaram sare si stropim cu suc de lamaie. Apoi batem ouale cu un pic de lapte. Feliile de somon le trecem prin faina, ou, pesmet si le prajim in ulei incins. Scoatem bucatile pe un servet de hartie sa se absoarba surplusul de ulei. Se poate servi cu cartofi, legume, orez, sos de usturoi.
Somon pane pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua sare faina pesmet ulei somon pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014055 (s)