News Flash:

Cel mai bun si mai gustos - Chec aperitiv cu sunca mazare morcov

6 Februarie 2017
12006 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
3 linguri ulei
100 g faina
175 g sunca taiata cubulete
1 lingurita praf de copt
100 gr mazare
1 castravete murat taiat in bucatele mici
1 morcov
100 g cascaval ras

Mod de preparare:

Morcovul se curata se coaja, se fierbe impreuna cu mazarea, se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie cubulete.
Bateti ouale, adaugati treptat uleiul si faina amestecata cu praful de copt, sarea, piperul.
In final adaugati cubuletele de sunca, morcov, castravete murat, mazarea si cascavalul ras.
Mixati ingredientele pana obtineti o compozitie omogena.
Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina.
Dati checul in cuptorul incins la 180 grade Celsius timp de 45 minute sau verificati cu scobitoarea.
Lasati-l sa se raceasca, apoi presarati deasupra putin parmezan ras.

sursa: agenda utila
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec aperitiv retete aperitive retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013593 (s)