News Flash:

Cel mai bun pui la cuptor cu fulgi de porumb

1 Februarie 2012
3164 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui la cuptor cu fulgi de porumb
Ingrediente:

3 file-uri de pui
100 gr fulgi de porumb
2 lingurite mustar dijon
2 lingurite maioneza
piper
sare

Mod de preparare:

Carnea de pui se spala bine, se potriveste de piper si sare, dupa care se taie fasii. Se adauga apoi mustarul si maioneaza, se amesteca si se lasa la rece vreo 20 de minute. Fulgii de porumb se zdrobesc, se tavaleste puiul prin ei, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptor. Se poate manca cu salata de rosii.
Pui la cuptor cu fulgi de porumb pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui mustar dijon maioneza piper sare tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2108 viz    0 com
5445 viz    0 com
7886 viz    0 com
1669 viz    0 com
1900 viz    0 com
1394 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019361 (s)