News Flash:

Cel mai bun pastrav cu sos de struguri

24 Ianuarie 2014
1459 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pastravi medii
o jumatate de lamaie
aproximativ 30 boabe de struguri de masa mari
faina pentru prajit pestele si 2 linguri pentru sos
200 ml apa
o lingura de zahar (nu apare in poza, ca-s uituca)
cat mai mult ulei pentru prajit pestele
sare pentru peste

Mod de preparare:


Se spala si se curata bine pestele, apoi se sterge de apa cu prosoape de hartie, se sareaza si se rostogoleste generos in faina de grau. Se prajeste in ulei incins, la foc mediu, 10 minute, pe fiecare parte. Important: daca nu prajiti in baie de ulei trebuie tinut mai mult timp pe foc.

Dupa prajire se scoate pe prosoape de hartie pentru a elimina excesul de ulei. Separat se pune la fiert apa in care se adauga sucul lamaii stoarse si boabele de struguri taiate marunt. Cand fierbe sosul se adauga 2 linguri de faina inmuiate separat in apa pentru a ingrosa sosul. Se mai fierbe putin si se adauga lingura de zahar. Se serveste sosul cald peste peste cu mamaliguta, cu paine sau simplu.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013435 (s)