News Flash:

Cei mai deliciosi castraveti murati pentru iarna - FARA otet, simplu si rapid

26 Septembrie 2016
23064 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

castraveti cat sa incapa intr-un borcan de 1 litru
2-3 frunze de visin si coacaz
1 floare de marar
2 crengute tarhon
1 frunza de hrean
3-4 catei de usturoi

Pentru saramura:
1 litru de apa
2 linguri cu varf de sare

Mod de preparare:

1. Spala castravetii si tine-i in apa vreo 5 ore.
2. Pune pe fundul unui borcan frunzele de coacaz si visin, apoi mararul, tarhonul si hreanul.
3. Adauga usturoiul si castravetii.
4. Amesteca sarea cu un litru de apa si toarna in borcan. Daca mai trebuie, mai completeaza.
5. Muta borcanul intr-un loc cald pentru 3 zile.
6. Dupa 3 zile, cand va aparea o spuma la suprafata borcanul, toarna saramura intr-o oala, fierbe-o, apoi toarn-o inapoi peste castraveti.
7. Infileteaza capacul si lasa borcanul sa se raceasca, dar nu-l inveli.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveti murati castraveti crocanti castraveti iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014792 (s)