News Flash:

Cei mai buni carnati se fac dupa retete simple. Secretul bucatarilor a fost dezvaluit: Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca

23 Decembrie 2018
463 Vizualizari | 0 Comentarii

Cine cauta traditionalul de Craciun nu trebuie sa piarda zile intregi in bucatarie. E suficient sa calce pragul bucatarilor care duc mai departe retetele de odinioara. Ei stiu cel mai bine sa dea gust oricarui produs care ajunge pe mese, de sarbatori.

Si tot ei stiu ca succesul preparatelor tine si de carnea folosita, si de calitatea condimentelor, dar si de rabdarea cu care pun la punct totul.

In bucataria lui Marius Bogin e agitatie mare in prag de Craciun. S-a dus vestea in satele de langa Sebes ca bucatarul care i-a impresionat chiar si pe juratii show-ului culinar "Chefi la cutite" stie sa dea gust si aroma oricarui preparat.

Bucatarul din Sebes alege cu grija toate ingredientele. Carnea o cumpara de la taranii din zona, iar usturoiul si cimbrul doar din piata.

Fiecare produs e o intoarcere la traditie. Marius Bogin respecta retete vechi, iar clientii ii apreciaza priceperea. In camara lui e un rasfat de arome.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati craciun reteta carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015440 (s)