News Flash:

Ceapa draguta

11 Noiembrie 2011
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceapa draguta
Ingrediente: 1 galbenus 175 g lapte batut putin sofran 2 linguri de zeama de lamaie 3 linguri de felii de ceapa 1 lingura de frunze de macris piper negru proaspat macinat sare Mod de preparare: Galbenusul se mixeaza bine, se adauga laptele batut, sofranul, zeama de lamaie si condimentele maruntite. Se condimenteaza cu sare, piper si se mixeaza din nou. Deasupra se presara ceapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus bucataria internationala sampanie piccolo fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1110 viz    0 com
1011 viz    0 com
1261 viz    0 com
1081 viz    0 com
1190 viz    0 com
1121 viz    0 com
846 viz    0 com
1056 viz    0 com
1171 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022815 (s)