News Flash:

Ceapa draguta

11 Noiembrie 2011
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceapa draguta
Ingrediente: 1 galbenus 175 g lapte batut putin sofran 2 linguri de zeama de lamaie 3 linguri de felii de ceapa 1 lingura de frunze de macris piper negru proaspat macinat sare Mod de preparare: Galbenusul se mixeaza bine, se adauga laptele batut, sofranul, zeama de lamaie si condimentele maruntite. Se condimenteaza cu sare, piper si se mixeaza din nou. Deasupra se presara ceapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus bucataria internationala sampanie piccolo fructe glasate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1077 viz    0 com
981 viz    0 com
1183 viz    0 com
1054 viz    0 com
1150 viz    0 com
1067 viz    0 com
817 viz    0 com
995 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022182 (s)