News Flash:

Ceai rosu

24 Octombrie 2011
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai rosu
Ingrediente: 3/4 l apa 3 plicuri de ceai de macese 125 g zmeura congelata 3 cl indulcitor lichid lamaita Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste plicurile de ceai si se lasa la infuzat timp de 5 minute. Dupa acee se scot plicurile si se lasa ceaiul la racit. Zmeura se decongeleaza, se fierbe cu apa si se prepara un piure din ea. Printr-un tifon se preseaza 1/8 l suc de zmeura, apoi se indulceste si se mixeaza in final cu ceai. Bautura se imparte in pahare si se decoreaza cu lamaita si betisoare de zmeura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba radauteana bucataria internationala sos tartar gheata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1146 viz    0 com
1179 viz    0 com
890 viz    0 com
1001 viz    0 com
1044 viz    0 com
974 viz    0 com
1063 viz    0 com
1043 viz    0 com
989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014516 (s)