News Flash:

Ceai rosu

24 Octombrie 2011
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai rosu
Ingrediente: 3/4 l apa 3 plicuri de ceai de macese 125 g zmeura congelata 3 cl indulcitor lichid lamaita Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste plicurile de ceai si se lasa la infuzat timp de 5 minute. Dupa acee se scot plicurile si se lasa ceaiul la racit. Zmeura se decongeleaza, se fierbe cu apa si se prepara un piure din ea. Printr-un tifon se preseaza 1/8 l suc de zmeura, apoi se indulceste si se mixeaza in final cu ceai. Bautura se imparte in pahare si se decoreaza cu lamaita si betisoare de zmeura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba radauteana bucataria internationala sos tartar gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1233 viz    0 com
1238 viz    0 com
920 viz    0 com
1031 viz    0 com
1071 viz    0 com
1007 viz    0 com
1091 viz    0 com
1070 viz    0 com
1089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022086 (s)