News Flash:

Ceai "negru"

25 Noiembrie 2011
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai negru
Ingrediente: 5 linguri de coacaze negre 1 lingura de miere 4 cl lichior de coacaze negre 1/8 l ceai negru rece 1-2 linguri de frisca lichida 1 lingura de coacaze rosii 1 fir de menta Mod de preparare: Se preseaza coacazele negre cu furculita si se toarna bautura rezultata prin strecuratoare. Se amesteca cu miere si se toarna intr-un pahar. Se adauga lichiorul de coacaze si se completeaza cu ceai negru. Deasupra se pune frisca si se agata de marginea paharului coacaze rosii si menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rachiu bucataria internationala vin alb bols maracuja whisky
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1807 viz    0 com
1178 viz    0 com
1163 viz    0 com
2214 viz    0 com
2494 viz    0 com
1512 viz    0 com
1614 viz    0 com
2131 viz    0 com
1216 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022022 (s)