News Flash:

Ceai "negru"

25 Noiembrie 2011
965 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai negru
Ingrediente: 5 linguri de coacaze negre 1 lingura de miere 4 cl lichior de coacaze negre 1/8 l ceai negru rece 1-2 linguri de frisca lichida 1 lingura de coacaze rosii 1 fir de menta Mod de preparare: Se preseaza coacazele negre cu furculita si se toarna bautura rezultata prin strecuratoare. Se amesteca cu miere si se toarna intr-un pahar. Se adauga lichiorul de coacaze si se completeaza cu ceai negru. Deasupra se pune frisca si se agata de marginea paharului coacaze rosii si menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rachiu bucataria internationala vin alb bols maracuja whisky
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1733 viz    0 com
1133 viz    0 com
1116 viz    0 com
2135 viz    0 com
2403 viz    0 com
1446 viz    0 com
1555 viz    0 com
2066 viz    0 com
1162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016680 (s)