News Flash:

Ceai kashmir

10 Mai 2011
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai kashmir
Ingrediente: scortisoara o lingurita ceai rusesc sofran 2 lingurite migdale tocate marunt zahar sau miere dupa gust 1 l apa Preparare: Apa fierbinte se toarna peste condimente si ceai, apoi se lasa 5 minute. Se pun cateva migdale in cana si se toarna deasupra ceaiul fierbinte. Se indulceste dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bauturi stafide fructe glasate creveti vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

952 viz    0 com
1023 viz    0 com
1060 viz    1 com
1506 viz    0 com
1049 viz    0 com
924 viz    0 com
909 viz    0 com
1731 viz    0 com
945 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018441 (s)