News Flash:

Ceai kashmir

10 Mai 2011
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai kashmir
Ingrediente: scortisoara o lingurita ceai rusesc sofran 2 lingurite migdale tocate marunt zahar sau miere dupa gust 1 l apa Preparare: Apa fierbinte se toarna peste condimente si ceai, apoi se lasa 5 minute. Se pun cateva migdale in cana si se toarna deasupra ceaiul fierbinte. Se indulceste dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bauturi stafide fructe glasate creveti vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1101 viz    0 com
1190 viz    0 com
1185 viz    1 com
1652 viz    0 com
1226 viz    0 com
1053 viz    0 com
1027 viz    0 com
1859 viz    0 com
1061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020336 (s)