News Flash:

Ceai kashmir

10 Mai 2011
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai kashmir
Ingrediente: scortisoara o lingurita ceai rusesc sofran 2 lingurite migdale tocate marunt zahar sau miere dupa gust 1 l apa Preparare: Apa fierbinte se toarna peste condimente si ceai, apoi se lasa 5 minute. Se pun cateva migdale in cana si se toarna deasupra ceaiul fierbinte. Se indulceste dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bauturi stafide fructe glasate creveti vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1035 viz    0 com
1102 viz    0 com
1121 viz    1 com
1576 viz    0 com
1132 viz    0 com
982 viz    0 com
957 viz    0 com
1793 viz    0 com
996 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013344 (s)