News Flash:

Ceai din capsuni si tei

16 Iulie 2015
1532 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g capsuni taiate cuburi
250 ml apa clocotita
100 g zahar
3 linguri flori de tei
750 ml apa minerala
felii de lamaie

Mod de preparare:

Preparam ceaiul de tei cu apa clocotita. Lasam sa se raceasca peste noapte. Procesam capsunile cu zaharul intr-un blender si le trecem apoi printr-o sita pentru a retine semintele. Amestecam ceaiul strecurat cu capsunile. Punem ceaiul in pahare pana jumatate si completam cu apa minerala. Se serveste cu feliute de lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai capcuni ceai tei beneficii ceai beneficii capsuni bauturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013645 (s)