News Flash:

Ceai de portocale

24 Noiembrie 2011
2048 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai de portocale
Ingrediente: 6 plicuri ceai de portocale 2/3 cana zahar fin frunze de menta ½ cana zeama proaspata de lamaie Mod de preparare: Intr-o cana mai mare se toarna un litru de apa rece si se pun plicurile de ceai. Se lasa sa stea intre 2-8 ore. Se scot si se scurg bine plicurile de ceai. Zeama de lamaie, zaharul si un litru apa se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga decoctul de ceai si se da la frigider. Se poate pastra pana la 5 zile. Se serveste bautura cu frunze proaspete de menta. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar fin bucataria internationala vinarita aromata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2283 viz    0 com
1326 viz    0 com
1451 viz    0 com
1977 viz    0 com
1058 viz    0 com
943 viz    0 com
1075 viz    0 com
1005 viz    0 com
1501 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016132 (s)