News Flash:

Ceai de portocale

24 Noiembrie 2011
2104 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai de portocale
Ingrediente: 6 plicuri ceai de portocale 2/3 cana zahar fin frunze de menta ½ cana zeama proaspata de lamaie Mod de preparare: Intr-o cana mai mare se toarna un litru de apa rece si se pun plicurile de ceai. Se lasa sa stea intre 2-8 ore. Se scot si se scurg bine plicurile de ceai. Zeama de lamaie, zaharul si un litru apa se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga decoctul de ceai si se da la frigider. Se poate pastra pana la 5 zile. Se serveste bautura cu frunze proaspete de menta. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar fin bucataria internationala vinarita aromata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2372 viz    0 com
1420 viz    0 com
1515 viz    0 com
2046 viz    0 com
1145 viz    0 com
1002 viz    0 com
1123 viz    0 com
1074 viz    0 com
1580 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021833 (s)