News Flash:

Ceai de portocale

24 Noiembrie 2011
2069 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai de portocale
Ingrediente: 6 plicuri ceai de portocale 2/3 cana zahar fin frunze de menta ½ cana zeama proaspata de lamaie Mod de preparare: Intr-o cana mai mare se toarna un litru de apa rece si se pun plicurile de ceai. Se lasa sa stea intre 2-8 ore. Se scot si se scurg bine plicurile de ceai. Zeama de lamaie, zaharul si un litru apa se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga decoctul de ceai si se da la frigider. Se poate pastra pana la 5 zile. Se serveste bautura cu frunze proaspete de menta. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar fin bucataria internationala vinarita aromata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2322 viz    0 com
1364 viz    0 com
1489 viz    0 com
2009 viz    0 com
1096 viz    0 com
970 viz    0 com
1101 viz    0 com
1036 viz    0 com
1539 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016712 (s)