News Flash:

Ceai de macese si portocala

3 Octombrie 2014
1572 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 portocala
1 pastaie de vanilie
2 linguri de macese uscate
2 linguri miere de albine
1.25 l apa fiarta

Mod de preparare:

Cu un peeler de legume cojim portocala in fasii luni. Intr-un bol punem coaja de portocala, macesele si vanilia si turnam apa clocotita peste ele. Lasam sa stea timp de 5 minute, dupa care indepartam coaja de portocola, macesele si vanilia. Adaugam miere si amestecam. Punem ceaiul la rece. La servire, tocam portocala, o punem in pahare si turnam ceaiul racit peste. Se poate servi si cu gheata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai macese bauturi ceai iarna ceai portocale retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1443 viz    0 com
1589 viz    0 com
1322 viz    0 com
4240 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013715 (s)