News Flash:

Ceai de macese

4 Noiembrie 2011
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ceai de macese
Ingrediente: 1 l apa 1 plic de ceai de macese indulcitor sau zahar un strop de zeama de lamaie Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste plicuri si se lasa sa se infuzeze aproximativ 5 minute. Dupa aceea se scot plicurile si se lasa ceaiul sa se raceasca. Se indulceste ceaiul rece dupa preferinta si se adauga un strop de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba radauteana bucataria internationala sos tartar chefir light
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
1041 viz    0 com
972 viz    0 com
1152 viz    0 com
1040 viz    0 com
1132 viz    0 com
1045 viz    0 com
978 viz    0 com
1117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017572 (s)