News Flash:

Ceai de macese

4 Noiembrie 2011
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai de macese
Ingrediente: 1 l apa 1 plic de ceai de macese indulcitor sau zahar un strop de zeama de lamaie Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste plicuri si se lasa sa se infuzeze aproximativ 5 minute. Dupa aceea se scot plicurile si se lasa ceaiul sa se raceasca. Se indulceste ceaiul rece dupa preferinta si se adauga un strop de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba radauteana bucataria internationala sos tartar chefir light
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

990 viz    0 com
1090 viz    0 com
992 viz    0 com
1215 viz    0 com
1069 viz    0 com
1173 viz    0 com
1105 viz    0 com
1021 viz    0 com
1159 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023186 (s)