News Flash:

Ceai de macese

4 Noiembrie 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai de macese
Ingrediente: 1 l apa 1 plic de ceai de macese indulcitor sau zahar un strop de zeama de lamaie Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste plicuri si se lasa sa se infuzeze aproximativ 5 minute. Dupa aceea se scot plicurile si se lasa ceaiul sa se raceasca. Se indulceste ceaiul rece dupa preferinta si se adauga un strop de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba radauteana bucataria internationala sos tartar chefir light
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1015 viz    0 com
1127 viz    0 com
1018 viz    0 com
1280 viz    0 com
1092 viz    0 com
1202 viz    0 com
1130 viz    0 com
1074 viz    0 com
1181 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023819 (s)