News Flash:

Ceai de gutui cu scortisoara

9 Februarie 2012
3059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai de gutui cu scortisoara
Ingrediente:

coaja de la 4 gutui
zahar
1 l apa
coaja de scortisoara (o bucatica)
miere

Mod de preparare:


Punem apa la fiert. In momentul in care incepe sa dea in clocot adaugam coaja de gutui si fierbem la foc mic 4-5 min. Apoi se pune scotisoara si se mai fierbe 30 de secunde. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa stea 2 minute, dupa care se strecoara. Se serveste ca atare sau cu miere/zahar.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar apa miere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017185 (s)