News Flash:

Ceai cu rom

27 Octombrie 2011
3101 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai cu rom
Ingrediente: 2 cl rom zeama de lamaie 2 lingurita de zahar 1 lingurita de ceai Assam 1 scortisoara Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste ceai si se lasa sa se infuzeze 5 minute. Romul se mixeaza cu cateva picaturi de zeama de lamaie si cu zahar. Se adauga ceaiul si scortisoara. Daca e necesar, se incalzeste amestecul din nou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra bucataria internationala rom arrak stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1668 viz    0 com
1030 viz    0 com
967 viz    0 com
1042 viz    0 com
909 viz    0 com
1358 viz    0 com
1176 viz    0 com
1147 viz    0 com
1199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023094 (s)