News Flash:

Ceai cu rom

27 Octombrie 2011
3596 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai cu rom
Ingrediente: 2 cl rom zeama de lamaie 2 lingurita de zahar 1 lingurita de ceai Assam 1 scortisoara Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste ceai si se lasa sa se infuzeze 5 minute. Romul se mixeaza cu cateva picaturi de zeama de lamaie si cu zahar. Se adauga ceaiul si scortisoara. Daca e necesar, se incalzeste amestecul din nou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra bucataria internationala rom arrak stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1695 viz    0 com
1053 viz    0 com
993 viz    0 com
1060 viz    0 com
933 viz    0 com
1406 viz    0 com
1205 viz    0 com
1194 viz    0 com
1262 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018686 (s)