News Flash:

Ceai cu portocale si anason

21 Mai 2012
3251 Vizualizari | 1 Comentarii
Ceai cu portocale si anason
Ingrediente:

2 portocale
2 pliculete ceai de portocale
miere de albine
750 ml apa clocotita
4 stelute de anason
4 batoane de scortisoara

Mod de preparare:

intr-un ceainic punem pliculetele de ceai peste care turnam apa clocotita. Cu un cutit taiem cate o fasie din coaja de portocala. In pahare termorezistente punem cate 2 fasii din coaja de portocala, 1 baton de scortisoara, 1 steluta de anason si turnam ceaiul peste. Lasam sa stea timp de 5 minute, apoi adaugam miere de albine dupa gust si servim.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale apa anason scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3286 viz    0 com
1367 viz    0 com
2120 viz    0 com
2684 viz    0 com
1929 viz    0 com
2716 viz    0 com
1438 viz    0 com
4085 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015128 (s)