News Flash:

Ceai cu portocale si anason

21 Mai 2012
3340 Vizualizari | 1 Comentarii
Ceai cu portocale si anason
Ingrediente:

2 portocale
2 pliculete ceai de portocale
miere de albine
750 ml apa clocotita
4 stelute de anason
4 batoane de scortisoara

Mod de preparare:

intr-un ceainic punem pliculetele de ceai peste care turnam apa clocotita. Cu un cutit taiem cate o fasie din coaja de portocala. In pahare termorezistente punem cate 2 fasii din coaja de portocala, 1 baton de scortisoara, 1 steluta de anason si turnam ceaiul peste. Lasam sa stea timp de 5 minute, apoi adaugam miere de albine dupa gust si servim.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale apa anason scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3345 viz    0 com
1414 viz    0 com
2171 viz    0 com
2729 viz    0 com
1991 viz    0 com
2762 viz    0 com
1521 viz    0 com
4223 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015760 (s)