News Flash:

Ceai cu coacaze

5 August 2011
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai cu coacaze
Ingrediente: 5 linguri de coacaze negre 1 lingura de miere 4 cl lichior de coacaze negre 1/8 l ceai negru rece 1-2 linguri de frisca lichida 1 lingura de coacaze rosii 1 fir de menta Mod de preparare: Coacazele negre se preseaza cu furculita, iar bautura rezultata se toarna intr-un pahar prin strecuratoare. Dupa aceea se amesteca cu miere. La final se aduaga lichiorul de coacaze si se completeaza cu ceai negru.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rachiu vin alb bols maracuja whisky margarina rama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1005 viz    0 com
975 viz    0 com
989 viz    0 com
1270 viz    0 com
1077 viz    0 com
1130 viz    0 com
1079 viz    0 com
1014 viz    0 com
907 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019339 (s)