News Flash:

Ceai caramel

11 Mai 2011
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai caramel
Ingrediente: o lingura cu varf de zahar tos 400ml apa 2-3 picaturi esenta de rom suc de lamaie proaspata dupa gust Mod de preparare: Se caramelizeaza zaharul cu grija sa nu se arda (ii da ceaiului un gust amarui). Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga apa. Lasam sa fiarba pana cand se omogenizeaza apa cu zaharul. Luam de pe foc si asteptam sa se raceasca putin. Cand e caldut adaugam romul si stoarcem putina lamaie (dupa gust).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bauturi rom zahar pudra salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3339 viz    0 com
1001 viz    0 com
984 viz    0 com
941 viz    0 com
1005 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016983 (s)