News Flash:

Ceai caramel

11 Mai 2011
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai caramel
Ingrediente: o lingura cu varf de zahar tos 400ml apa 2-3 picaturi esenta de rom suc de lamaie proaspata dupa gust Mod de preparare: Se caramelizeaza zaharul cu grija sa nu se arda (ii da ceaiului un gust amarui). Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga apa. Lasam sa fiarba pana cand se omogenizeaza apa cu zaharul. Luam de pe foc si asteptam sa se raceasca putin. Cand e caldut adaugam romul si stoarcem putina lamaie (dupa gust).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bauturi rom zahar pudra salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3703 viz    0 com
1079 viz    0 com
1040 viz    0 com
989 viz    0 com
1058 viz    0 com
1054 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013485 (s)