News Flash:

Ceafa de porc la gratar

10 Mai 2012
2394 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceafa la gratar
Ingrediente:

ceafa de porc
iaurt natural
condimente dupa gust
mustar
usturoi
marar


Mod de preparare:

Se pune la marinat carnea cu cateva ore inainte de a o pregati. Condimentezi dupa gust. Se gateste carnea pe gratar. Sosul de usturoi se pregateste asa: pisezi usturoiul, il freci bine cu putin mustar dulce si marar tocat, adauga sare si piper. Se poate servi alaturi de o salata de varza.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2140 viz    0 com
2585 viz    0 com
9798 viz    0 com
1366 viz    0 com
5128 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018669 (s)