News Flash:

Ceafa de porc la cuptor, cu usturoi si ciuperci

24 Martie 2017
23681 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

800 gr - 1 kg ceafa de porc
350 gr ciuperci
230 gr cascaval
1 lingura unt
2-3 rosii mai mari
3-4 catei de usturoi
piper negru, proaspat macint
sare
ulei

Citeste si VIDEO - Cea mai cautata reteta azi, pe Facebook - Cum sa faci copanele de pui in lapte batut, la cuptor

Mod de preparare:


1. Spala carnea, apoi pune-o pe niste prosopele absorbante de bucatarie.
2. Cresteaza carne in diagonala din loc in loc.
3. Spala ciupercile, taie-le in felii, dupa care prajeste-le in unt topit.
4. Streacoara ciupercile prin taieturile din carne. Alterneaza-le cu bucatele de cascaval si cu feliile de rosii.
5. Potriveste de sare si piper la final.
6. Zdrobeste usturoiul si freaca cu el carnea.
7. Inveleste carnea in folie de aluminiu sau in hartie de copt, pune-o intr-o tava si bag-o in cuporul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ o ora.
Periodic toarna sucul din tava peste carna, ca sa fie mai suculenta si sa nu se usuce.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval usturoi citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Eul  | #1532
Cum kkt sa torn sucu din tava peste carne cand carnea este invelita in folie?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021214 (s)