News Flash:

Ceafa de porc la cuptor

1 Iunie 2012
3000 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceafa de porc la cuptor
Ingrediente:

o ceafa de porc
morcov
praz
ceapa
ardei gras
cimbru
piper alb
piper
ardei iute
ulei de masline
suc de lamaie

sare

Mod de preparare:

Bucata de ceafa am transat-o si am condimentat-o cu sare si piper. Am lasat la rece cca 1 ora.
Prazul l-am taiat rondele, ceapa julien, iar ardeiul bucati potrivit de mari. Am adaugat cimbru, busuioc, piper alb, sare si ardei iute uscat. Am pus ulei de masline si am amestecat. Am adaugat si morcovul taiat rondele, apoi am pus sucul de lamaie.
Am adaugat si cartofii taiat bucati marisoare.
Bucatile de carne le-am pus intr-o tava in care am adaugat ulei, si am dat-o la cuptor ptr cca 30 minute, intorcand in aceasta perioada carnea.
Cand carnea s-a facut pe jumatate, am adaugat legumele. Dupa 20 minute am ridicat carnea deasupra si am mai lasat la cuptor pana s-au facut legumele, intorcand carnea si amestecand legumele.
Se poate servi cu salata de sfecla rosie.
Ceapa de porc la cuptor recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013128 (s)